Perhatian!!!

Harap maklum saya tidak menjual kain flanel utk plushies.

Sila click label Available utk ready stock :)

Click label 'Plushies' for more plushies design :)


Sunday, September 13, 2009

seminggu sbelom raya sale!!! updated*



...good news utk sume...

...beg2 kecik da turun harga dari rm15 ---> rm12 ---> rm10...

...dan zue da decide nak kekalkan RM10 utk beg kecik2 yg comel nih...

...ni ade jugak beg2 baru yg zue siapkan...


\(^_^)/





Kod : TB7

ade velcro kat dalam utk tutup bag

dimension : approximately 6.5 inch (width) x 7 inch (height)

Straps : approximately 10.5
inch

harga : RM 10

status : SOLD





Kod : TB8

ade velcro kat dalam utk tutup bag

with lining

dimension : approximately 6.5 inch (width) x 7 inch (height)

Straps : approximately 10.5
inch

harga : RM 10

status : SOLD to Hafiza Rafiqah Hassan






Kod : TB9

ade velcro kat dalam utk tutup bag

with lining

dimension : approximately 6.5 inch (width) x 7 inch (height)

Straps : approximately 10.5 inch

harga : RM10

status : sold to my mak su





Kod : TB10

ade butang kat dalam utk tutup bag

dimension : approximately 6.5 inch (width) x 7 inch (height)

Straps : approximately 10.5 inch

with lining

harga : RM 10

status : SOLD to hana lee


...ni pulak pencil case yang zue buat...

...rm 5.00 je satu...






Kod : PC1

Dimension : 8 inch x 4 inch

harga : RM 5

status : SOLD to hana lee





Kod : PC2

harga : RM 5

dimension : 8 inch x 4 inch

status : SOLD to hana lee


...akan tambah beg lagi lepas ni...

:)

1 comments:

farahanisazwan! said...

salam kak zue.
nak tanya nih.
pencil case tuh bley order lagi tak ?
:)
mailto: far_han94@yahoo.com
tq!~

Post a Comment